ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Pelican Women’s Championship: Επιστροφή στο Νο. 1 κόσμου για την Κόρντα (vid)

Pelican Women’s Championship: Επιστροφή στο Νο. 1 κόσμου για την Κόρντα (vid)

Η Νέλι Κόρντα αναδείχθηκε νικήτρια στη μονομαχία με τη Λέξι Τόμπσον φτάνοντας στον πρώτο της τίτλο στην σεζόν του LPGA Tour με την πρώτη θέση στο Pelican Women’s Championship.

 Η χρονιά ήταν δύσκολη για την Αμερικανίδα η οποία αναγκάστηκε να χάσει μεγάλο μέρος της δράσης εξαιτίας μίας θρόμβωσης στο χέρι της. Η ίδια πήρε τη νίκη στο Σοτογκράντε στο πλαίσιο του Ladies European Tour, από τότε όμως ήταν αρκετές οι φορές που δεν μπόρεσε να περάσει το όριο πρόκρισης σε τουρνουά.

 Η Κόρντα επέστρεψε στο Μπελέαρ για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Pelican Women’s Championship και η αποστολή της στέφθηκε με επιτυχία καθώς όχι μόνο αναδείχθηκε νικήτρια αλλά επέστρεψε και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

 Στον τελευταίο γύρο η Κόρντα κατάφερε να μείνει μακριά από μπόγκι και με 64 χτυπήματα πήρε τον τίτλο με διαφορά ενός χτυπήματος από την συμπατριώτισσά της.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.