fbpx

Με γερμανικές καταβολές οι νέοι πρεσβευτές του Flag Football

Με γερμανικές καταβολές οι νέοι πρεσβευτές του Flag Football

Ένα νέο γκρουπ διεθνών προσώπων με μεγάλες καταβολές από τη Γερμανία ορίστηκαν ως πρεσβευτές του Flag Football όπως ανακοίνωσαν η διεθνής ένωση αμερικανικού ποδοσφαίρου και το NFL.

 Η ανακοίνωση συμπίπτει με το πρώτο ματς κανονικής σεζόν του NFL στη Γερμανία, μεταξύ της Τάμπα Μπέι και του Σιάτλ. Τρεις παίκτες του NFL είναι μεταξύ των νέων πρεσβευτών, ο Γιάκομπ Γιόνσον, ο Γιερεμάια Οβούσου-Κοραμόα και ο Ικουανιμέους Σεντ Μπράουν. Ο Γιόνσον, φούλμπακ των Λας Βέγκας Ράιντερς, γεννήθηκε στη Γερμανία ενώ η μητέρα του Σεντ Μπράουν, που παίζει στους Σικάγο Μπέρας, έχει Γερμανίδα μητέρα.

Γεννημένος στη Γερμανία είναι και ο Σεμπάστιαν Φόλμερ των Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, με τον ίδιο να έχει πάρει δύο Super Bowl με τους Πάτριοτς. Παρούσα στο γκρουπ είναι και η Μόνα Στέφενς, κουόρτερμπακ της εθνικής γερμανικής ομάδας Flag Football. Ο Οβούσου-Κοραμόα αγωνίζεται στους Κλίβελαντ Μπράουνς με καταγωγή από τη Γκάνα ενώ η Νόσικα Ντελ’Όρτο, αρχηγός της γυναικείας ιταλικής ομάδας Flag Football, ολοκληρώνει το γκρουπ των έξι νέων προσώπων σε ρόλο πρεσβευτή.

 Η IFAF είναι μία από τις 9 διεθνείς ομοσπονδίες που διεκδικούν παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες με το άθλημα να έχει εκπροσώπηση στα φετινά World Games με το Μεξικό στις γυναίκες και τις Ηνωμένες Πολιτείες στους άνδρες να παίρνουν τα χρυσά μετάλλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα