fbpx

Μέρφι για Ο’Σάλιβαν: «Μεγάλωσε στα πλούτη, δεν ένιωσε ποτέ πίεση εκτός σνούκερ»

Μέρφι για Ο’Σάλιβαν: «Μεγάλωσε στα πλούτη, δεν ένιωσε ποτέ πίεση εκτός σνούκερ»

Ο Σον Μέρφι πιστεύει ότι ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν δεν μπορεί να εκτιμήσει την προσπάθεια ενός παίκτη επειδή έχει γεννηθεί πλούσιος προτού γίνει και ο ίδιος πολυεκατομμυριούχος με τα επιτεύγματά του στο τραπέζι.

 Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 ο Μέρφι, αντέδρασε στα σχόλια του Ο’Σάλιβαν που είπε ότι το σνούκερ είναι ασήμαντο στη ζωή του έχοντας νικήσει 6-2 τον Μάθιου Στίβενς και 6-0 τον Ζου Γιουελόνγκ. «Δεν αισθάνομαι τίποτα για να είμαι ειλικρινής κα δεν θέλω να παίζω σνούκερ αυτή την στιγμή για να είμαι ειλικρινής μαζί σας», είπε ο νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη που πέρασε στα προημιτελικά του UK Championship. «Δεν παίζω πολύ και δεν με ενδιαφέρει. Συνήθως συνεχίζω να παίζω επειδή κάτι πρέπει να κάνω».

 Ο παίκτης από το Έσεξ μετρά 7 παγκόσμια πρωταθλήματα έχοντας κερδίσει 39 τίτλους σε ranking τουρνουά από το 1992 που έγινε επαγγελματίας ενώ τα κέρδη του από χρηματικά έπαθλα εκτιμώνται στο ποσό των 13 εκατομμυρίων λιρών. Ο Μέρφι από την πλευρά του αισθάνεται ότι ο Ο’Σάλιβαν δεν θα μπορέσει ποτέ να εκτιμήσει την πίεση της ζωής χωρίς χρήματα επειδή ποτέ δεν κινδύνευσε να ζήσει στη φτώχεια.

 «Δεν έχω το ρεζουμέ του Ο’Σάλιβαν, δεν έχω αυτό που εκτιμώ ότι πρέπει να είναι ο αμύθητος πλούτος. Έρχεται από ένα εξαιρετικά πλούσιο υπόβαθρο και μεγάλωσε σε απίστευτα πλούτη. Οι περισσότεροι στο χώρο δεν έρχονται από αυτό τον κόσμο. Για εκείνον και για ανθρώπους όπως εκείνος που μεγάλωσαν σε αυτό τον πλούτο, δεν μπορούν να κατανοήσουν την προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα