fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διαιτητές των τριών μεγάλων τελικών

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διαιτητές των τριών μεγάλων τελικών

Γνωστά έγιναν και επισήμως τα ονόματα των ανθρώπων που θα διευθύνουν τους τρεις μεγάλους τελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ. Το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι μάχες τίτλου για τη διοργάνωση των ανδρών, το τουρνουά των γυναικών και τη διοργάνωση παικτών με αμαξίδιο.

Χρονικά προηγείται ο τελικός των αθλητών με αμαξίδιο, αφού την Παρασκευή στις 21:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) θα αναμετρηθούν η Γαλλία με την Αγγλία. Εκεί, οι Όλι Κρουίκσανκ και Λοράν Αμπριάλ θα είναι οι υπεύθυνοι σε επίθεση και άμυνα αντιστοίχως, οι Ντέιβιντ Μπάτλερ και Ντέιβιντ Ρόιγκ θα είναι οι δύο διαιτητές εστίας και ο Στιβ Χιούσον θα είναι ο αναπληρωματικός.

Στον τελικό των γυναικών (Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία) που αρχίζει στις 15:15 το Σάββατο, διαιτήτρια θα είναι η Μπελίντα Σαρπ και θα πλαισιωθεί από τους Γουάιατ Ρέιμοντ, Ντάριαν Φέρνερ, Κέισι Μπάτζερ, Άνταμ Τζι και Λίαμ Μουρ.

Τέλος, στον μεγάλο τελικό των ανδρών (Αυστραλία-Σαμόα), με ώρα έναρξης 18:00 το Σάββατο, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Άσλεϊ Κλάιν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον τελικό του 2008. Τον Αυστραλό θα πλαισιώσουν οι Τζακ Σμιθ, Γουόρεν Τάρλεϊ, Τζέραρντ Σάτον, Κρις Κένταλ και Κραντ Άτκινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα