fbpx

UK Championship: Απαξιωτικά σχόλια του Ο’Σάλιβαν για τους αντιπάλους του

UK Championship: Απαξιωτικά σχόλια του Ο’Σάλιβαν για τους αντιπάλους του

Ο Ρόνι Ο Σάλιβαν φάνηκε ιδιαίτερα επικριτικός στη νέα γενιά του σνούκερ μετά την εμφατική του νίκη με 6-0 επί του Ζου Γιουελόνγκ στη φάση των 16 του UK Championship. Ο Ζου είπε πριν το ματς ότι ο Ο’Σάλιβαν είναι ένας…υπερήρωας και δεν φάνηκε ποτέ ικανός να ανταποκριθεί στην περίσταση.

 Όταν ρωτήθηκε από τον Σον Μέρφι για το αν έχει κάποια συμβουλή για τον 24χρονο Ζου, ως προς τη διαχείριση της πίεσης να παίζει με τους κορυφαίους στον κόσμο, ο Ο’Σάλιβαν απάντησε. «Δεν έχω, δεν είμαι εδώ για να δίνω συμβουλές. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό, μπορείτε να δείτε την πρώτη φορά που βρέθηκα στην τηλεόραση, στα 14 μου. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το κοινό, τις μεγάλες περιστάσεις, όσο μεγαλύτερη τόσο περισσότερο μου άρεσε».

 «Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς τότε θα υποφέρεις. Πιστεύω ότι είναι στο χαρακτήρα σου, γεννιέσαι με την αγάπη στην πίεση, τις μεγάλες περιστάσεις. Δεν μπορείς να το διδάξεις αυτό, είτε το έχεις είτε όχι. Αυτός είναι ο λόγος που οι νικητές είναι νικητές και κάποιοι δεν κερδίζουν τόσα πολλά. Πιστεύω ότι γεννιέσαι με αυτό. Βλέπεις κάποια παιδιά και είναι διαφορετικά, δεν ξέρεις γιατί. Όλοι γνωρίζαμε τον Στίβεν Χέντρι όταν ήταν 15, ήταν διαφορετικός, ο Στιβ Ντέιβις ήταν διαφορετικός. Ο Τάιγκερ Γουντς στο γκολφ, απλά βλέπεις τα μάτια τους και έχουν διαφορετική ένταση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα