fbpx

UK Championship: Απάντησε στον Μέρφι ο Ο’Σάλιβαν

UK Championship: Απάντησε στον Μέρφι ο Ο’Σάλιβαν

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από τον Σον Μέρφι στο UK Championship λέγοντας απλά ότι… δεν ενδιαφέρεται.

 Ο Μέρφι μίλησε για τον Rocket απαντώντας στα σχόλια του, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να λέει: «Για εμένα, κάθε ματς είναι σαν προπονητικό. Αυτά τα ματς είναι τόσο ασήμαντα που είναι σχεδόν ένα δώρο». Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 θεώρησε ότι τα σχόλια αυτά είναι απαξιωτικά για το παιχνίδι και για εκείνους που δουλεύουν σκληρά. Ο ίδιος είπε ότι ήταν εκνευριστικό να ακούει τέτοιες απόψεις και παρόμοια σχόλια από άλλα μεγάλα ονόματα απλά δείχνουν πόσα λίγα σημαίνει το σπορ για εκείνους.

 Ο Ο’Σάλιβαν πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι η άποψη του Μέρφι δεν τον ενδιαφέρει, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει και το σχόλιο όποιου έχει να πει κάτι για τον ίδιο. «Δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό», είπε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Radio 5 Live. «Κάποιοι τύποι είναι απλά χαρούμενοι που βρίσκονται  εκεί και γελούν και αστειεύονται, κάποιοι έχουν αυτή την έντονη και αγνή επιθυμία, λατρεύουν την πρόκληση και τον ανταγωνισμό. Κάποιοι θριαμβεύουν, σε κάποιους δεν αρέσει. Σε κάποιους αρέσει για λίγο αλλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν για καιρό επειδή δεν είναι εύκολο. Η διαχείριση της πίεσης δεν είναι ένα εύκολο πράγμα. Εγώ μπορώ να το απολαμβάνω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα