ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

UK Championship: Στα προημιτελικά ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

UK Championship: Στα προημιτελικά ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν συνέχισε την κυριαρχία του επί του Ζου Γιουελόνγκ επικρατώντας 6-0 με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του UK Championship.

 Οι δύο παίκτες είχαν αναμετρηθεί σε τρεις προηγούμενες περιπτώσεις με τον Rocket να αναδεικνύεται νικητής κάθε φορά έχοντας χάσει μόλις 2 φρέιμ. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν άρχισε πολύ δυναμικά και το παιχνίδι του αρχικά ήταν άτσαλο ωστόσο ο Ζου δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία.

 Ο Ζου είπε πριν το ματς ότι ο Ο’Σάλιβαν είναι ένας…υπερήρωας και φάνηκε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην περίσταση. Ο Κινέζος έχασε την ευκαιρία στο πρώτο φρέιμ και αυτό ήταν χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του και στην συνέχεια. Παίρνοντας χωρίς ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι τα πρώτα 2 φρέιμ, ο Ο’Σάλιβαν σημείωσε το 1.187ο century της καριέρας του στο τρίτο και πήρε τη νίκη χωρίς να χρειαστεί την καλύτερη απόδοσή του.

 Σε άλλο ματς, ο Τομ Φορντ αποδείχθηκε ανώτερος του Λούκα Μπρεσέλ εξασφαλίζοντας επίσης την παρουσία του στα προημιτελικά με 6-3. Ο Φορντ φάνηκε να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό κάνοντας μορφασμούς πόνου ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει και θα αντιμετωπίσει του νικητή του ματς μεταξύ του Τζον Πέρι και του Στούαρτ Μπίγκχαμ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.