ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αποκλεισμό 6 ετών στον Ταναβάτ αποφάσισε η παγκόσμια ομοσπονδία

Αποκλεισμό 6 ετών στον Ταναβάτ αποφάσισε η παγκόσμια ομοσπονδία

Ο Τιραπονγκμπαϊπούν Ταναβάτ τιμωρήθηκε με αποβολή 9 ετών, που μειώθηκε στα 6, από την παγκόσμια ομοσπονδία καθώς ο 28χρονος Ταϊλανδός ομολόγησε το στήσιμο σε μία σειρά αναμετρήσεων.

 Ο Ταναβάτ, ο οποίος έφτασε μέχρι το νούμερο 67 της παγκόσμιας κατάταξης το 2012, παραδέχθηκε ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα 6 αγώνων την περίοδο μεταξύ 2013 και 2015 ενώ η ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο με τον Ταϊλανδό να συνεργάζεται με τις αρχές.

 Η αρχική ποινή ήταν αποκλεισμός 9 ετών ωστόσο στον Ταναβάτ αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ομολογίας του κι έτσι μείωσε την ποινή του στα 6 χρόνια. Από αυτή την περίοδο τα τρία χρόνια και τρεις μήνες είναι με αναστολή που σημαίνει ότι θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση στις 14 Μαρτίου 2025 ενώ θα κληθεί να πληρώσει και το ποσό των 2.000 ευρώ για το κόστος εκδίκασης της υπόθεσής του.

 Τα παιχνίδια τα οποία ο Ταναβάτ παραδέχθηκε ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμά τους ήταν αυτά με αντιπάλους τους Ντινγκ Τζουνχούι και Μάρτιν Γκουλντ αλλά και με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015, Στούαρτ Μπίγχαμ, χωρίς οι άλλοι παίκτες να έχουν γνώση της κατάστασης.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.