ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

PBA: Τρεις νέες παρουσίες στο Hall of Fame

PBA: Τρεις νέες παρουσίες στο Hall of Fame

Τρία νέα πρόσωπα θα έχουν την τιμή να εισέλθουν στο Hall of Fame του PBA στη σειρά του 2023. Πρόκειται για τον Λένι Μπόρες, τον Πιτ ΜακΚόρντικ και τον Φρεντ Μπόρντεν. Αξιοπρόσεκτο είναι μάλιστα πως μονάχα ο πρώτος θα τιμηθεί έτσι για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, καθώς οι άλλοι δύο χαίρουν αναγνώρισης για την οργανωτική προσφορά τους στο άθλημα του μπόουλινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Μπόρες ήταν φέτος πρωταθλητής του Senior U.S. Open, φτάνοντας έτσι τα δύο μέιτζορ τρόπαια. Αυτός παράλληλα ήταν και ο πέμπτος τίτλος καριέρας σε επίπεδο PBA50. Ο ΜακΚόρντικ από την πλευρά του φέτος αποσύρεται έπειτα από 25 συνεχόμενα χρόνια που διηύθυνε το οργανωτικό σκέλος του PBA Tour σε όλη την περιφέρεια των Νοτιοδυτικών Πολιτειών των ΗΠΑ.

Τέλος, ο 79χρονος Μπόρντεν αναγνωρίζεται έτσι για την… ολόκληρη ζωή που έχει περάσει στον κόσμο του μπόουλινγκ, κυρίως ως προπονητής και καθοδηγητής νεαρών ταλέντων, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει γράψει και βιβλία σχετικά με το άθλημα.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.