fbpx

RSM Classic (R2): Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

RSM Classic (R2): Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

Ο Χάρι Χιγκς έχασε το δικαίωμα να αγωνίζεται σε όλα τα τουρνουά της σεζόν στο PGA Tour προς το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ωστόσο συνεχίζει την προσπάθεια να την ανακτήσει μετά το δεύτερο γύρο του RSM Classic καθώς έμεινε μακριά από μπόγκι και με επίδοση 7 χτυπημάτων κάτω από το όριο μοιράζεται την πρώτη θέση με τους Κόουλ Χάμερ και Άντριου Πούτναμ μετά το δεύτερο γύρο.

 Πολλά είναι αυτά που κρίνονται πριν τη διακοπή 6 εβδομάδων στη δράση με τον Πούτναμ που πήρε το μοναδικό του τίτλο το 2018 να αγωνίζεται σε όγδοο τουρνουά τις τελευταίες 10 εβδομάδες, απουσιάζοντας μόνο από το Bermuda Championship. Ο Χιγκς από την άλλη μετά την 14η θέση στο ντεμπούτο του στο Masters, δεν μπόρεσε να περάσει το όριο πρόκρισης στα 10 από τα τελευταία 14 τουρνουά που έχει πάρει μέρος με αποτέλεσμα να τερματίσει εκτός των πρώτων 125 στο FedExCup ενώ στο Korn Ferry Tour έχασε το όριο πρόκρισης και στα τρία τουρνουά που πήρε μέρος.

 Οι τρεις πρωτοπόροι έχουν επίδοση 12 χτυπημάτων κάτω από το όριο ενώ σε απόσταση ενός χτυπήματος ακολουθούν Τζόελ Ντάμεν, Μπο Χόσλερ και Σαχίθ Τιγκάλα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα