fbpx

Βράβευση του Κυρσανίδη και της Σίσκου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (pics)

Βράβευση του Κυρσανίδη και της Σίσκου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (pics)

Τον Δημήτρη Κυρσανίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παρκούρ, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και την 10χρονη Ευαγγελία Σίσκου που έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκακιού, στο Μπατούμι της Γεωργίας βράβευσε την Δευτέρα (28/11) το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η βράβευση από τον δήμο Θεσσαλονίκης. Το παρκούρ είναι παρεξηγημένο άθλημα. Πηγαίνει το μυαλό στις στέγες, όμως δεν ισχύει, έχουμε ξεφύγει από αυτό κι έχουμε πάει στο κομμάτι των πάρκων. Με καλούν πολλοί δήμοι στην Ελλάδα για να γίνουν σωστές μελέτες και να κάνουμε πράγματα στο αστικό περιβάλλον. Αυτό κυνηγάμε», δήλωσε ο Δημήτρης Κυρσανίδης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Από την πλευρά της η 10χρονη Σίσκου ευχαρίστησε το Σώμα για την τιμή και τη βράβευση ενώ ο προπονητής της, Αλέξανδρος Κουσκούτης, από την πλευρά του τόνισε πως «υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά και να βοηθάτε στη διάδοση του σκακιού».

Μάλιστα, την Τρίτη (29/11), ο Κυρσανίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας τα εξής: «Εχθές βραβεύτηκα από τον Δήμο Θεσσαλονικης μαζί με αυτή την τεράστια κοπελίτσα πρωταθλήτρια σκάκι, η οποια βγήκε 3η στον κόσμο και την λένε Ευαγγελία Σίσκου!

Μου δόθηκε, επίσης, η ευκαιρία να πω 1-2 πράγματα και να εκφράσω και κάποιους προβληματισμούς μου σχετικά με το πως θα έπρεπε να βλέπει ο κόσμος αλλά και οι φορείς το άθλημα μου, με την ελπίδα ότι θα βοηθηθούμε οι Έλληνες αθλητές/αθλήτριες στο αγωνιστικό, αλλά και στο προπονητικό κομμάτι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα