fbpx

Ικανοποιημένος από το γήπεδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2023 ο Όγκιλβι

Ικανοποιημένος από το γήπεδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2023 ο Όγκιλβι

Ο Αυστραλός γκόλφερ Τζεφ Όγκιλβι λέει ότι το γήπεδο του Ρόαγιαλ Κουίνσλαντ απαιτεί μόνο κάποιες μικρές μετατροπές για να φιλοξενήσει τη δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032 στο Μπρίσμπεϊν.

 Κάτοχος του τίτλου στο US Open το 2006, ο Όγκιλβι είναι μέλος της OCM Golf και μαζί με τον Μάικ Κόκινγκ και την Άσλεϊ Μιντ έχουν την αποστολή να αναβαθμίσουν τις 18 τρύπες. Ο ίδιος λέει από την πλευρά του ότι το σχέδιο αυτό αποτελεί ένα έργο σε εξέλ8ξη, μία δεκαετία πριν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. «Προφανώς υπάρχουν μερικά πράγματα που θα άλλαζα εδώ κι εκεί αλλά θεωρώ ότι οι βάσεις είναι πραγματικά καλά. Από πλευράς στρατηγικής το γήπεδο έχει ενδιαφέρον και προσφέρει επιλογές από το tee».

 Ο 45χρονος γκόλφερ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του αυστραλιανού PGA Championship και κατέλαβε την 18η θέση με πέντε χτυπήματα κάτω από το όριο. Ο Όγκιλβι ξεχώρισε από το γήπεδο την 18η τρύπα την οποία χαρακτήρισε φανταστική.  «Είναι 150 γιάρδες σε πλάτος αλλά υπάρχει ένα bunker ακριβώς εκεί που θέλεις να βρεθείς και έχει πραγματικά σκληρό green για να κάνεις το χτύπημα με ένα 9 iron. Έχουμε πολύ χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς οπότε δεν χρειάζεται να βιαστούμε με κάποιες αλλαγές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα