fbpx

Alfred Dunhill Championship: Πρώτος τίτλος για τον Στράιντομ (vid)

Alfred Dunhill Championship: Πρώτος τίτλος για τον Στράιντομ (vid)

Ο Όκι Στράιντομ έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου καριέρας στο DP World Tour επικρατώντας του ανταγωνισμού στο Alfred Dunhill Championship στη Νότια Αφρική.

 Ο 37χρονος είχε τη φήμη ότι λυγίζει από την πίεση όταν φτάνει κοντά σε έναν τίτλο καθώς έχει πάρει τη 2η θέση σε 19 περιπτώσεις στο Sunshine Tour. Το τέλος του τρίτου γύρου τον βρήκε να μοιράζεται την κορυφή ωστόσο στον τέταρτο και τελευταίο γύρο δεν έδειξε να επηρεάζεται και παρά το διπλό μπόγκι στα μισά της ημέρας πήρε τη νίκη με 18 χτυπήματα κάτω από το όριο, δύο περισσότερα από τον Αντριάν Οτέγκουι.

 Οι πόρτες πλέον ανοίγουν για τον Στράιντομ ο οποίος με τον τίτλο κερδίζει την άδεια συμμετοχής στα τουρνουά του DP World Tour για τα επόμενα 2 χρόνια και θα μπορεί να επιλέξει τον σχεδιασμό του προγράμματός του. «Η σύζυγός μου πιθανότατα κλαίει στο σπίτι, όπως και οι γονείς μου, ο κάντι, τους ευχαριστώ πολύ όλους. Την περασμένη χρονιά έπαιζα στο Sunshine Tour και τώρα στο DP World Tour. Πρέπει πλέον να σχεδιάσω το ταξίδι μου για το Άμπου Ντάμπι».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα