fbpx

ΜακΓκράθ: “Η επιτυχία για τη Σαμόα ήταν κάτι που διαρκώς ερχόταν”

ΜακΓκράθ: “Η επιτυχία για τη Σαμόα ήταν κάτι που διαρκώς ερχόταν”

Ως οτιδήποτε άλλο εκτός από… έκπληξη χαρακτήρισε ο Ντέιμιαν ΜακΓκράθ την κατάκτηση του South Africa Sevens από τη Σαμόα. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, που την είχε οδηγήσει στην ακριβώς προηγούμενη κατάκτηση τίτλου στα world Rugby Sevens Series στο Παρίσι το 2016, δήλωσε κατενθουσιασμένος με το επίτευγμα της Σαμόα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτό ήταν κάτι που όσοι… γνώριζαν καταστάσεις, περίμεναν πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.

“Ήταν φανταστικό. Νομίζω πως το 2022 ήταν η χρονιά τους. Κόλλησαν στο Ντουμπάι τον Ιανουάριο και είχαν έξι άσχημους μήνες που δεν μπορούσαν καν να πάνε στο σπίτι τους. Ωστόσο, ξεπέρασαν αυτή την καταστροφή, δούλεψαν ως ομάδας και το επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάστασης έφτασε εκεί που πρέπει για τα World Series.

Έκτοτε, ουσιαστικά χτυπούν την πόρτα σε κάθε τουρνουά. Είναι μία νίκη που δεν εκπλήσσει όσους ασχολούνται με την ομάδα. Ήταν κάτι που διαρκώς ερχόταν και το άξιζαν και με το παραπάνω. Είμαι ενθουσιασμένος για τη Σαμόα και τους ανθρώπους της χώρας”, ανέφερε ο ΜακΓκράθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα