fbpx

Κας: “Τα Challenger Series είναι ζωτικής σημασίας για τη διεθνή ανάπτυξη του σπορ”

Κας: “Τα Challenger Series είναι ζωτικής σημασίας για τη διεθνή ανάπτυξη του σπορ”

Στη μεγάλη σημασία των World Rugby Sevens Challenger Series για την ανάπτυξη και την εξάπλωση της δημοφιλίας του ράγκμπι σέβενς στάθηκε ο Νάιτζελ Κας. Ο επικεφαλής διοργανώσεων (Chief Competitions and Performance Officer) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ράγκμπι μίλησε για την αξία που έχει η διοργάνωση, σε συνάρτηση πάντοτε και με τα World Series, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως η Νότιος Αφρική απέδειξε ότι μπορεί να φιλοξενήσει δύο τουρνουά μέσα σε δύο διαδοχικές εβδομάδες, κάτι καινούργιο στο καλεντάρι της διοργάνωσης.

“Τα World Rugby Sevens Challenger Series αποτελούν μία ζωτικής σημασίας διοργάνωση για την ανάπτυξη του ράγκμπι σέβενς σε διεθνές επίπεδο, σε όλο τον κόσμο. Τα Challenger Series προσφέρουν ένα ξεκάθαρο μονοπάτι πρόκρισης πρς τα World Series, ενώ ομάδες και από τις έξι περιφέρειες (ηπείρους) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το όνειρό τους και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στη σημαντικότερη διοργάνωση σε αυτό το σπορ, μέσω των Challenger Series.

Η επιλογή του να διοργανώσουμε μέσα σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα τουρνουά στο Στέλενμπος βασίστηκε στη σταθερότητα και τις υψηλές επιδόσεις, παράγοντες για τους οποίους η Ομοσπονδία Ράγκμπι Νοτίου Αφρικής μας έχει πείσει πως διαθέτει, αφού εκεί υπάρχει υψηλής ποιότητας αθλητικό περιβάλλον για τους παίκτες και τις ομάδες τους”, ανέφερε ο Κας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα