fbpx

AFL: Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο του 2022 σε… ένα βίντεο! (vid)

AFL: Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο του 2022 σε… ένα βίντεο! (vid)

Πρόκειται για το απόσταγμα ολόκληρης της χρονιάς. Την απόλυτη κορυφή από πλευράς ενδιαφέροντος του κοινού για όλα όσα συνέβησαν στο AFL εντός του 2022. Με τη χρονιά αυτή να αποτελεί πια παρελθόν, το επίσημο κανάλι του AFL στο Youtube αποφάσισε να συγκεντρώσει σε ένα βίντεο τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο από highlights αγώνων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για τις πέντε αναμετρήσεις που το κοινό βρήκε πιο συναρπαστικές, επιθυμώντας να δει ξανά και ξανά τις καλύτερες στιγμές τους. Για κάποιους ίσως φανεί αξιοπερίεργο ότι ο μεγάλος τελικός των πλέι-οφ (Geelong-Sydney) βρίσκεται στη δεύτερη θέση και όχι στην κορυφή. Αυτό όμως είναι απολύτως κατανοητό.

Στην κορυφή της δημοφιλίας βρέθηκε το ματς Carlton-Collingwood, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Magpies πήραν μία απρόσμενη νίκη, αφήνοντας τους Blues εκτός πλέι-οφ (έπεσαν στην 9η θέση), παρόλο που σε ολόκληρη την κανονική περίοδο ως την προτελευταία αγωνιστική είχαν σταθερή παρουσία στην πρώτη οκτάδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα