fbpx

Ποινή δύο αγωνιστικών από τους Gold Coast Suns στον Άντριου για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ!

Ποινή δύο αγωνιστικών από τους Gold Coast Suns στον Άντριου για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ!

Με αρκετά ηχηρό τρόπο αποφάσισε να τιμωρήσει η διοίκηση των Gold Coast Suns τον Μακ Άντριου, για το γεγονός πως πιάστηκε από την τροχαία να οδηγεί υπό επήρεια αλκοόλ. Ο 19χρονος αμυντικός, που κλήθηκε να απολογηθεί για το συγκεκριμένο εξωαγωνιστικό συμβάν, τιμωρήθηκε με στέρηση συμμετοχής στις δύο πρώτες αγωνιστικές του AFL, δηλαδή στα ματς απέναντι στο Sydney και το Essendon.

Παράλληλα, η Άντριου δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανέναν από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι Suns στην περίοδο της προετοιμασίας τους. Επιπρόσθετα, ο νεαρός αμυντικός θα πρέπει να περάσει από ειδικά προγράμματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ταυτοχρόνως, οφείλει υποχρεωτικά να βοηθήσει τον σύλλογο σε όλες τις δράσεις κοινωνικών προγραμμάτων που πραγματοποιεί για τις επόμενες έξι εβδομάδες, δηλαδή ένα είδος υποχρεωτικής κοινωφελούς εργασίας. Σημειώνεται πως, πέρα από το πρόστιμο που του “έκοψε” η αστυνομία, εντός του Ιανουαρίου ο Άντριου θα κληθεί να απολογηθεί και σε δικαστήριο, βάσει όσων προβλέπει ο νόμος της Αυστραλίας για αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα