fbpx

Double In-Double Out: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Αργυρόπουλο

Double In-Double Out: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Αργυρόπουλο

Ο Τάσος Αργυρόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο 4ο κλειστό τουρνουά του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out που πραγματοποιήθηκε στο Darts Club Cafe στην Καλλιθέα, επικρατώντας στον τελικό του Διονύση Πηλιχού με 5-0.

Αυτή ήταν η 2η σερί νίκη για τον “Argy The Great “, αλλά και η 3η συνολικά στο τουρνουά, μετά τις δύο κόντρα στον Ηλία Τσαλίκη, γεγονός που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα η πορεία του Αργυρόπουλου μέχρι τη νίκη πέρασε αρχικά από τον Ηλία Τσαλίκη, με τον οποίον είχαν μια δραματική μάχη με τον πρώτο να επικρατεί με 4-3 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκεί αντιμετώπισε τον Πολ Ρέιβεν, επικρατώντας με 4-2 προτού επικρατήσει και στον τελικό απέναντι στον Πηλιχό.

Από την πλευρά του ο Πηλιχός ξεκίνησε με άκοπη πρόκριση καθώς πέρασε με άνευ αγώνα (4-0) λόγω της απουσίας του Άγγελου Μουλάγγελη, ενώ η 2η νίκη της βραδιάς ήρθε κόντρα στον Παύλο Νικολακόπουλο με 4-1.

Στη βαθμολογία και μετά από 4 τουρνουά, ο Αργυρόπουλος με τρεις νίκες προηγείται με 40 βαθμούς, με τον τρεις φορές φιναλίστ Ηλία Τσαλίκη να είναι στη 2η θέση με 31 βαθμούς και τους Μουλάγγελη και Πηλιχό να είναι πιο πίσω έχοντας από 22 βαθμούς.

Βαθμολογία (4 αγώνες)

1. Αργυρόπουλος Τάσος 40 βαθμοί
2. Τσαλίκης Ηλίας 31
3. Μουλάγγελης Άγγελος 22
4. Πηλιχός Διονύσης 22
5. Νικολακόπουλος Παύλος 12
6. Ντινόπουλος Κώστας 11
7. Τσαλίκης Δημήτρης 9
8. Ρέιβεν Πολ 9

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 16 στη βαθμολογία του open τουρνουά θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση όπου οι νικητές του 1ου γύρου (οι 8 που θα προκύψουν) θα αναμετρηθούν με τους 8 του κλειστού τουρνουά.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου (21:00) και μάλιστα θα είναι κοινό με την 5η συνάντηση του κλειστού τουρνουά, αλλά και την 6η για το open δύο event τα οποία θα φιλοξενηθούν στο Game on Darts Club στο Ν. Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα