fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στα ημιτελικά Βέλγιο και Αυστραλία (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο:  Στα ημιτελικά Βέλγιο και Αυστραλία (vids)

Το Βέλγιο, η κάτοχος του τίτλου και η Αυστραλία ήταν οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στο Μπουμπανεβσάρ της Ινδίας.

 Το Βέλγιο πήρε δύσκολα τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Νέα Ζηλανδία ενώ η Αυστραλία επιβλήθηκε 4-3 της Ισπανίας. Οι Red Sticks του Βελγίου έμαθαν πριν το ματς ότι χάνουν για το υπόλοιπο του τουρνουά τον Άλεξ Χέντρικξ εξαιτίας τραυματισμού ωστόσο πέτυχαν 2 γκολ σε 5 λεπτά φτάνοντας στη νίκη.

 Ο Τομ Μπουν άνοιξε το σκορ από πέναλτι κόρνερ στο δέκατο λεπτό για να ακολουθήσει το γκολ από τον Φλοράν Φαν Ομπέλ με την κάτοχο του τίτλου να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο είτε την Ολλανδία είτε τη Νότια Κορέα.

YouTube video

 Το άλλο ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ με όλα τα γκολ να σημειώνονται στην 3η και 4η περίοδο. Ο Ζαβιέρ Γκίσμπερτ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό για την Ισπανία με τον Μαρκ Ρεκασένς να διπλασιάζει το προβάδισμα 4 λεπτά μετά. Η Αυστραλία, 3η στη διοργάνωση του 2018, έκανε την ανατροπή με 4 γκολ μέσα σε διάστημα 7 λεπτών. Η Ισπανία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε με τον Μαρκ Μιράλες, τον αρχηγό της, ωστόσο ο τερματοφύλακας Άντριου Τσάρτερ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα