fbpx

Τερματίζει την αποκλειστική συνεργασία με τη Red Bull ο “DK”! (vid)

Τερματίζει την αποκλειστική συνεργασία με τη Red Bull ο “DK”! (vid)

Αναμφίβολα αποτελεί μία από τις ειδήσεις της χρονιάς, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές πλαίσιο του παρκούρ. Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης ανακοίνωσε τον τερματισμό της αποκλειστικής συνεργασίας του με τη Red Bull, έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής και δύο φορές νικητής του Red Bull Art Of Motion, γνωστοποίησε την απόφασή του αρχικά μέσω βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, ενώ στη συνέχεια έδωσε μεγαλύτερο… εύρος, κοινοποιώντας αυτή την απόφαση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το φινάλε μίας συνεργασίας δύο πλευρών που είχαν ταυτιστεί όσο ελάχιστες στον χώρο, μιας και ο DK αποτελούσε από το 2014 ίσως το πλέον κεντρικό πρόσωπο της Red Bull στον κόσμο του παρκούρ, συμμετέχοντας σε αναρίθμητες δημιουργίες βίντεο και έχοντας φυσικά σταθερή παρουσία στο Red Bull Art Of Motion.

Ο Κύρσανίδης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον τερματισμό της συνεργασίας με τη Red Bull ως δική του απόφαση, υπογράμμισε πως πλέον ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο για το μέλλον του, δίχως βέβαια να προεξοφλεί ότι στο μέλλον δεν θα… ξανανταμώσουν οι δύο πλευρές. Άλλωστε, κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα