fbpx

1ο World Cup: Στην Τουρκία οι Σελεβεντάς, Ματιάκης, Βαΐτσης, Κόκκορης και Πολυχρονόπουλος

1ο World Cup: Στην Τουρκία οι Σελεβεντάς, Ματιάκης, Βαΐτσης, Κόκκορης και Πολυχρονόπουλος

Για το 1ο World Cup της χρονιάς θα ταξιδέψουν στην Τουρκία, και πιο συγκεκριμένα στην Άγκυρα, οι Δημήτρης Σελεβεντάς, Αθανάσιος Ματιάκης, Αχιλλέας Βαΐτσης, Κώστας Κόκκορης και Νίκος Πολυχρονόπουλος. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 06/02 έως την Κυριακή 12/02.

Στη φάση PPPQ (Δευτέρα 06/02):
Ο Δημήτρης Σελεβεντάς θα παίξει τον πρώτο του αγώνα αύριο στις 13:30 (ώρα Ελλάδος), στο τραπέζι No. 4, και βρίσκεται στον όμιλο με τους Έκελ Σίλβια, αλλά και το No. 1 που θα βάλει η Τούρκικη Ομοσπονδία.

Ο Αθανάσιος Ματιάκης θα παίξει τον πρώτου αγώνα αύριο στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο τραπέζι No. 3 και βρίσκεται σε όμιλο με τους 2 Γάλλους, Πάναια Μαξίμ και Ταχουάρ Άντριεν.

Ο Αχιλλέας Βαΐτσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά αύριο στις 12:00 το μεσημέρι στο τραπέζι No. 8 και είναι στον όμιλο με τους Ίναλ Ισμάηλ και Τσελίκ Μουράτ.

Στην φάση PQ (Τετάρτη 08/02):
Ο Κώστας Κόκκορης θα παίξει τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη 08/02 στις 13:30 μετά το μεσημέρι στο τραπέζι No. 1 και βρίσκεται στον όμιλο με τους Πίτερ Ντε Μπάκερ, αλλά και τον 8ο της προηγούμενης φάσης.

Στη φάση των “32” θα (10-12/02) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ως προσκεκλημένος λόγω της θέσης του στην παγκόσμια κατάταξη, ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, που βρίσκεται σε όμιλο με τους Σιντχόμ Σαμέχ, αλλά και τους No. 3 και No. 12 της προγενέστερης φάσης.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Ομοσπονδία (Five&Six), ενώ τις απαραίτητες πληροφορίες και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε από εδώ: http://umb.cuesco.net/competition/info?idx=148

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα