fbpx

AT&T Pebble Beach Pro Am: Επιστροφή στους τίτλους μετά από 4 χρόνια για τον Τζάστιν Ρόουζ (vid)

AT&T Pebble Beach Pro Am: Επιστροφή στους τίτλους μετά από 4 χρόνια για τον Τζάστιν Ρόουζ (vid)

Ο Τζάστιν Ρόουζ έβαλε τέλος σε μία περίοδο τεσσάρων ετών αναμονής επιστρέφοντας στους τίτλους σε επίπεδο PGA Tour με τη νίκη του στο AT&T Pebble Beach Pro Am.

 Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο ίδιος είχε επίδοση 6 χτυπημάτων κάτω από το όριο στον τέταρτο και τελευταίο γύρο ολοκληρώνοντας με συνολική  επίδοση 18 χτυπημάτων, τρία μπροστά από τους Μπρέντον Τοντ και Μπράντον Βου.

 Αυτή είναι η πρώτη επιτυχία του Ρόουζ από το 2019 ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό αυξάνει και τις πιθανότητες συμμετοχής του στο φετινό Ryder Cup ενώ εξασφάλισε την παρουσία του σε Masters και PGA Championship.

 «Ο χρόνος περνάει, έτσι δεν είναι;», είπε ο 42χρονος γκόλφερ. «Είχα πρωινό και έβλεπα το Golf Channel που έλεγε ότι στις τελευταίες 86 συμμετοχές μου έχασα πολλές φορές το όριο πρόκρισης για την συνέχεια και σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι σπουδαίο. Ήταν μία σπουδαία εβδομάδα από την αρχή έως το τέλος και έγιναν πολλά πράγματα που με ευνόησαν».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό τον τίτλο ο Ρόουζ μετράει πλέον 11 σε επίπεδο PGA Tour και συνολικά 23 στην καριέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=YNnDm1hNGg8&ab_channel=PGATOUR

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα