fbpx

Championship League: Δυνατή αρχή για τον Νιλ Ρόμπερτσον (vid)

Championship League: Δυνατή αρχή για τον Νιλ Ρόμπερτσον (vid)

Νιλ Ρόμπερτσον, Ζιάο Γκουοντόνγκ και Μάθιου Σελτ έθεσαν το ρυθμό μετά την πρώτη ημέρα του 5ου ομίλου για το Championship League στο Λέστερ.

 Ο Ρόμπερτσον είχε μπρέικ των 139 και 122 πόντων παίρνοντας τρεις νίκες σε 4 ματς απέναντι στους Ρόμπερτ Μίλκινς (3-0) Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (3-0) και Τζον Χίγκινς (3-2) με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2010 να χάνει με 3-1 από τον Ζιάο Γκουοντόνγκ, ο οποίος πήρε το δικαίωμα συμμετοχής μετά την αποχώρηση του Μαρκ Σέλμπι.

Ο Κινέζος πήρε τρεις βαθμούς μετά τις νίκες επί των Χίγκινς (3-1) και Νοπόν Σαενγκχάμ (3-2), με τον τελευταίο να αντικαθιστά τον Μαρκ Γουίλιαμς, ενώ η μοναδική του ήττα στην ημέρα ήρθε από τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ με 3-2.

 Ο Μάθιου Σελτ, φιναλίστ στο τουρκικό Μάστερς έκανε το τρία στα τρία νικώντας τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ με 3-0, τον Νοπόν Σανεγκχάμ με 3-1 και τον Ρόμπερτ Μίλκινς με 3-0 συνεχίζοντας την προσπάθεια να φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά που είναι μη ranking.

 Ο Χίγκινς είχε το υψηλότερο μπρέικ της ημέρας με 141 πόντους στην ήττα του από τον Γκουοντόνγκ με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να σημειώνει τη μοναδική του νίκη απέναντι στον Σαενγκχάμ με 3-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα