fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο U23: Με ουδέτερη σημαία η Γουατεμάλα

Παγκόσμιο Κύπελλο U23: Με ουδέτερη σημαία η Γουατεμάλα

Οι αθλητές από τη Γουατεμάλα θα αγωνιστούν με την σημαία της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 23 ετών στο Παρανά.

 Το κράτος της κεντρικής Αμερικής θα έπαιρνε μέρος στο τουρνουά, το πρώτο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία των ανδρών που θα διεξαχθεί στην πόλη της Αργεντινής από τις 15 έως τις 23 Απριλίου ωστόσο η Ολυμπιακή επιτροπή της χώρας  έχει προσωρινά αποβληθεί από τη ΔΟΕ εξαιτίας των διοικητικών της προβλημάτων.

 Η ομάδα WSBC, όπως θα ονομάζεται, θα πάρει μέρος στο δεύτερο όμιλο με αντιπάλους την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βενεζουέλα, το Ισραήλ και τη νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη ομάδα του Καναδά.

 Η νούμερο ένα στον κόσμο και οικοδέσποινα Αργεντινή, θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο μαζί με την Αυστραλία, την Τσεχία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική και την Σιγκαπούρη. Το τουρνουά θα διεξαχθεί μετά από 2 χρόνια αναβολών και θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο, σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο μέρος μετά από εκείνο των νέων το 2012.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα