fbpx

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει δυναμικά με 13 προσθήκες

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει δυναμικά με 13 προσθήκες

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επανέφερε το θαλάσσιο σκι στα τμήματα του και δυναμώνει αισθητά με 13 προσθήκες.

Συγκεκριμένα, η “πράσινη” οικογένεια θα αποτελείται από τους Κάρολος Άγγαινας, Ηλίας Λίταινας, Ευάγγελος Στρατίκης, Γιώργος Στρατίκης, Αριάδνη Σπανού, Κώστας Θεμιστοκλέους, Χρήστος Οικονόμου, Όλγα Βαγενά, Μαρίνα Κονταράτου και Σπύρος Τρανός-Καραλής.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος επιστρέφει σε ένα σπορ που ήταν εκ των ιδρυτικών ομάδων το 1965 και μέχρι το 1979 είχε κατακτήσει εγχώριους τίτλους και διεθνή μετάλλια.

Επανήλθε πριν λίγο καιρί με το χρυσό μετάλλιο της Ρόζας Νικολακάκη στο στο διεθνές τουρνουά Poros Cup στο σλάλομ και πλέον πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του 13 ακόμα αθλητες-τριες.

Ξεχωρίζει η προσθήκη του Αντώνη Αραχωβίτη που είχε κατακτήσει την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στο άλμα το 2005 ενώ είναι και προπονητής στην ομάδα του ΝΟΒ.

Από κει και πέρα το “τριφύλλι” θα εκπροσωπούν οι Κάρολος Άγγαινας, Ηλίας Λίταινας, Ευάγγελος Στρατίκης, Γιώργος Στρατίκης, Αριάδνη Σπανού, Κώστας Θεμιστοκλέους, Χρήστος Οικονόμου, Όλγα Βαγενά, Μαρίνα Κονταράτου και Σπύρος Τρανός-Καραλής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα