fbpx

LVII Super Bowl: Τα όσα έγιναν μετά το ματς για τους Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη (vid)

LVII Super Bowl: Τα όσα έγιναν μετά το ματς για τους Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη (vid)

Οι Kansas City Chiefs αναδείχθηκαν πρωταθλητές NFL για 2η φορά σε διάστημα τεσσάρων ετών επικρατώντας 38-35 των Philadelphia Eagles στο 57ο Super Bowl.

 Οι Eagles ήταν μπροστά στο σκορ με 27-21 μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο στο Φοίνιξ ωστόσο ο Πάτρικ Μαχόουμς αν και τραυματίας και με την καθοδήγηση του θρυλικού προπονητή Άντι Ριντ, έκανε την ανατροπή για τους Chiefs.

 Οι πάσες του Μαχόουμς για touchdown στους Καντάριους Τόνεϊ και Σκάι Μουρ έφεραν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ τους Chiefs μπροστά σε 67.827 θεατές. Οι Eagles κατάφεραν να ισοφαρίσουν ωστόσο ο Χάρισον Μπάτκερ πέτυχε το νικητήριο field goal από τις 27 γιάρδες.

Ο Μαχόουμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για δεύτερη φορά την περασμένη εβδομάδα και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος από το 1999 που πήρε τον τίτλο του MVP στην σεζόν και στο Super Bowl όπως επίσης και τον τίτλο. «Δεν θα έλεγα ότι κάναμε μία δυναστεία, δεν τελειώσαμε», είπε ο Μαχόουμς. «Σας είπα ότι τίποτα δεν θα με κρατήσει εκτός γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου».

 Πανευτυχής με τον Μαχόουμς ήταν και ο προπονητής του, ο Άντι Ριντ, ο οποίος τις τελευταίες 5 σεζόν οδήγησε την ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του AFC Championship. «Θέλει να γίνει ο σπουδαιότερος παίκτης όλων των εποχών», τόνισε. «Έτσι βλέπει αυτό που κάνει και το κάνει ταπεινά, χωρίς έπαρση. Οι σπουδαίοι κουόρτερμπακ κάνουν τους πάντες γύρω τους καλύτερους, μαζί και τον προπονητή, οπότε έχει κάνει τρομερή δουλειά».

YouTube video

Ο Έλληνας Γιώργος Καρλαύτης είχε παρουσία στον αγωνιστικό χώρο τόσο κατά τη διάρκεια του ματς όσο και στους πανηγυρισμούς κατακτώντας τον τίτλο στη ρούκι χρονιά του. Ο ίδιος λίγο αργότερα, λιτός και σεμνός έγραψε μία λέξη στο λογαριασμό του στο Twitter…Blessed (ευλογημένος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα