fbpx

Double In-Double Out: Διπλή δράση την Πέμπτη (23/2) στο Ν. Ηράκλειο

Double In-Double Out: Διπλή δράση την Πέμπτη (23/2) στο Ν. Ηράκλειο

Η αγωνιστική δράση του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out συνεχίζεται στο Game on Darts Club του Νέου Ηρακλείου το οποίο θα φιλοξενήσει την 5η συνάντηση του κλειστού τουρνουά, αλλά και την 6η για το open σε μια βραδιά γεμάτη darts.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23/2) θα ανοίξει το open tournament στις 21:15, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί το κλειστό τουρνουά με ώρα έναρξης τις 21:45.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 16 στη βαθμολογία του open τουρνουά θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση όπου οι νικητές του 1ου γύρου (οι 8 που θα προκύψουν) θα αναμετρηθούν με τους 8 του κλειστού τουρνουά.

Στο κλειστό τουρνουά και μετά από 4 σειρές, ο Τάσος Αργυρόπουλος, με τρεις νίκες, προηγείται με 40 βαθμούς, με τον τρεις φορές φιναλίστ Ηλία Τσαλίκη να είναι στη 2η θέση με 31 βαθμούς και τους Άγγελο Μουλάγγελη και Διονύση Πηλιχό να είναι πιο πίσω έχοντας από 22 βαθμούς.

Στο ανοιχτό τουρνουά μετά από 5 αγώνες στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος με 54.2 βαθμούς, με τον Κώστα Νίκα να είναι στη 2η θέση με 50, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Δημήτρης Λειβαδίτης με 47.2 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα