fbpx

Ένα ανεπανάλητο event στην Αθήνα, με τον πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλάφτη!

Ένα ανεπανάλητο event στην Αθήνα, με τον πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλάφτη!

Το Trace ‘n Chase, το μεγαλύτερο hobby shop για trading cards & memorabilia στην Ευρώπη, ανακοινώνει ένα ανεπανάληπτο event στο Füel στην Αθήνα, την Τετάρτη 1η Μαρτίου, με τον πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλάφτη, που πριν λίγες μέρες κατέκτησε το Super Bowl με τους Kansas City Chiefs!

Το Αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο σπορ στις ΗΠΑ και η κατάκτηση του Super Bowl θεωρείται το «ιερό δισκοπότηρο» των αμερικανικών σπορ, με εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη να παρακολουθούν τον μεγάλο τελικό κάθε χρόνο.

Φέτος, οι Kansas City Chiefs κέρδισαν τους Philadelphia Eagles με 38 – 35 στο State Farm Stadium, του Phoenix και πανηγύρισαν τον τίτλο του Super Bowl LVII.

Στη διάρκεια του exclusive event της Τετάρτης, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον Γιώργο Καρλάφτη, αμυντικό των Kansas City Chiefs και έναν από τους καλύτερους rookies του φετινού NFL.

Οι πόρτες του Füel (Ιπποκράτους 3-5, Αθήνα) θα ανοίξουν στις 19:30 και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε έναν μοναδικό χώρο 500 τμ, τον απόλυτο προορισμό για shopping στην Αθήνα, με μεγάλη ποικιλία από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Εκτός από την παρουσία του εν ενεργεία πρωταθλητή του NFL -η πρώτη που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα- όσοι παρευρεθούν στο event, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μοναδική συλλογή συλλεκτικών καρτών και memorabilia από το NFL του Trace ‘n Chase!

Αυτήν την Τετάρτη, το Fuel είναι… “the place to be” για όλους τους φιλάθλους του NFL!

* Το event θα παρουσιάσει ο DJ RICO

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα