fbpx

Κύπελλο Ελλάδος: Αλλαγές στο θεσμό λόγω του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη

Κύπελλο Ελλάδος: Αλλαγές στο θεσμό λόγω του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη

Tροποποιήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος του Cheerleading και την European Cheer League, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν 3-5 Μαρτίου 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω του 3ήμερου Εθνικού Πένθους που κήρυξε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Την Παρασκευή (1/3) ακυρώνεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και οι ομάδες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνο προπονήσεις κεκλεισμένων των θυρών στο Κλειστό Γυμναστήριο “2 Αοράκια”. Επιπρόσθετα ακυρώνεται η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και το παραδοσιακό party που θα επακολουθούσε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού και ο πρόεδρος Μιχάλης Φουντεδάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στην περιοχή των Τεμπών και εύχονται καλή ανάρρωση στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής ημέρας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Το Κύπελλο Ελλάδος 2023 είναι υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και την  Περιφέρεια Κρήτης,  με την υποστήριξη του Δήμου  Ηρακλείου. Χορηγοί: Blue Star Ferries, ANEK Lines, Heraklion Arena 2 Aorakia, Chronoteam, Elegrad.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα