fbpx

Γιάννης Μιχαήλ στο ApexSports: «Μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στο Modus Super Series, πάω να το διασκεδάσω χωρίς άγχος»

Γιάννης Μιχαήλ στο ApexSports: «Μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στο Modus Super Series, πάω να το διασκεδάσω χωρίς άγχος»

Ο Γιάννης Μιχαήλ θα βρεθεί την Κυριακή (5/3) στο Πόρτσμουθ στο invitation τουρνουά Modus Super Series, με τον κορυφαίο Έλληνα darter να παίρνει προσωπική πρόσκληση από τον caller Τζορτζ Νομπλ, κάτι ιδιαίτερα τιμητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα ελληνικά darts.

Λίγο πριν από την αναχώρησή του για την αγγλική πόλη ο John Michael μίλησε στο ApexSport.gr για το τουρνουά, αλλά και γενικότερα για τους φετινούς του στόχους.

«Αναμφίβολα το να σε προσκαλούν σ’ ένα invitation τουρνουά μιας τεράστιας διοργάνωσης αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και με κάνει πολύ χαρούμενο», δήλωσε ο Μιχαήλ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι για να με αγχώσει. Θέλω να πάω να το χαρώ χωρίς κανένα άγχος. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Πλέον μετά και από αυτό τρία είναι τα τουρνουά στα οποία θέλω να αγωνιστώ, την Premier League, το World Matchplay και στο World Grand Prix Double In Double Out. Στόχος μου στο Πόρτσμουθ είναι να μπορέσω να αποφύγω την τελευταία θέση στο γκρουπ κάτι που βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως συμβαίνει σε όλα τα τουρνουά και τολμώ να πω ότι στα τελευταία τουρνουά ειδικά οι κληρώσεις δεν στάθηκαν γενναιόδωρες απέναντί μου.»

Φέτος ο Μιχαήλ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την Tour card κάτι που όμως δεν έδειξε να τον επηρεάζει για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς.

«Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία αυτό που θα πω, αλλά με κάθε ειλικρίνεια δεν στεναχωρήθηκα που έχασε φέτος την Tour card. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ειδικά της καραντίνας ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τα συνεχόμενα ταξίδια. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά εκτός M.Βρετανίας ταλαιπωρηθήκαμε με του περιορισμούς και τις απομονώσεις. Εκτός από τα παραπάνω είχα και δύο τραυματισμούς (αχίλλειο) που πραγματικά με ταλαιπώρησαν

Όσο για το αν όλη αυτή η ταλαιπωρία τον οδήγησε στη σκέψη να τα παρατήσει ο Γιάννης Μιχαήλ ήταν απόλυτος: «Όχι σε καμία περίπτωση! Να κάνω ένα διάλειμμα ναι το χρειάζομαι, αλλά να αποσυρθώ όχι. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου ακόμα μια γεμάτη 5ετία για να παίξω σε πολύ καλό επίπεδο.»

Με την απώλεια της Tour card ο Έλληνας darter αναμένεται να κάνει πιο έντονη την παρουσία του στο εσωτερικό, αλλά πάντα με το βλέμμα στα μεγάλα γεγονότα του εξωτερικού.

«Αρχικά θέλω να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι για μένα που θα συμμετάσχω στα διασυλλογικά με free entry από το σύλλογό μου (ΣΥΝΤΕΛ) επιστρέφοντας στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, καθώς πέρσι δεν κατάφερα να αγωνιστώ. Φυσικά στο καλεντάρι μου υπάρχουν και οι προκριματικοί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που φέτος (σ.σ Νοέμβριος) θα γίνουν στην Αυστρία. Πριν από αυτό θα βρεθώ στο Γουίγκαν για να αγωνιστώ σε τουρνουά του Challenge Tour προκειμένου να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για την Αυστρία.»

https://darts.apexsports.gr/2023/03/04/modus-super-series-timitiki-prosklisi-ston-gianni-michail-sto-tournoua-tou-1ek-liron-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα