fbpx

Modus Super Series: Τιμητική πρόσκληση στον Γιάννη Μιχαήλ στο τουρνουά του 1εκ. λιρών! (vid)

Modus Super Series: Τιμητική πρόσκληση στον Γιάννη Μιχαήλ στο τουρνουά του 1εκ. λιρών! (vid)

Ο Γιάννης Μιχαήλ ετοιμάζεται για το μεγάλο και ιστορικό (για Έλληνα darter) ραντεβού στο Πόρτσμουθ, όπου και θα συμμετάσχει στο Modus Super Series, ένα invitation τουρνουά στο οποίο έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν σημαντικοί darters ανά τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς και ο κορυφαίος Έλληνας darter.

Το Modus Super Series είναι ένα εβδομαδιαίο τουρνουά με τη συμμετοχή 12 παικτών, ο οποίοι μέσα σε 5 ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) θα μονομαχήσουν για μια θέση στα τελικά του Σαββάτου σε παιχνίδια best of 7.

Οι 12 παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους με έξι παίκτες να πηγαίνουν στον 1ο όμιλο, ενώ οι άλλοι δύο όμιλοι θα απαρτιστούν από τρεις παίκτες έκαστος. Οι αγώνες του 1ου ομίλου θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 11:30 (ώρα Ελλάδος), τα παιχνίδια του 2ου ομίλου θα διεξαχθούν το βράδυ της Πέμπτης και της Παρσκευής 00:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ τις ίδιες ημέρες θα γίνουν και τα παιχνίδια του 3ου ομίλου στις 11:30 (ώρα Ελλάδος).

Ποιοι προκρίνονται

Από τους τρεις ομίλους θα προκύψει η 6άδα η οποία θα βρεθεί στα τελικά του Σαββάτου. Η συγκεκριμένη 6άδα θα προκύψει από τρεις παίκτες του 1ου ομίλου (τον νικητή από την κάθε μέρα), αλλά και τρεις από τα άλλα δύο γκρουπ. Δύο από τον 2ο όμιλο και έναν από τον 3ο.

Στα τελικά του Σαββάτου οι έξι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Οι τρεις από τον 1ο όμιλο και οι άλλοι τρεις από τους υπόλοιπους δύο. Στα ημιτελικά θα βρεθούν οι δύο πρώτοι από το 1ο γκρουπ, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν οι άλλοι δύο πρώτοι από το 2ο γκρουπ. Οι νικητές από τους δύο ημιτελικούς θα βρεθούν στον τελικό όπου και θα προκύψει ο νικητής.

YouTube video

Να σημειωθεί ότι για κάθε συμμετοχή ο κάθε παίκτης θα εισπράξει 250 λίρες, ενώ το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει στο τέλος της εβδομάδας και εφόσον αναδειχθεί νικητής, είναι οι 20.000 λίρες, ενώ το συνολικό ποσό που θα μοιράσουν οι διοργανωτές αγγίζει το 1 εκ. δολάρια!

Η ίδια διαδικασία συνεχίζεται για 12 εβδομάδες, ενώ την 13η οι 12 νικητές θα αναμετρηθούν στην «Εβδομάδα των Πρωταθλητών» για τον τίτλο της χρονιάς.

Ο Γιάννης Μιχαήλ, τον οποίον προσκάλεσε προσωπικά ο caller Τζορτζ Νομπλ, θα έχει την τιμή να βρεθεί σε αυτό το σημαντικό τουρνουά στο Πόρτσμουθ πρεσβεύοντας για μια ακόμη φορά τα ελληνικά βελάκια, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι είναι ένα από τα σεβαστά ονόματα στον παγκόσμιο χάρτη των darts.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα