fbpx

Double In-Double Out: Νικήτές Αργυρόπουλος και Μιχαήλ 

Double In-Double Out: Νικήτές Αργυρόπουλος και Μιχαήλ 

Τάσος Αργυρόπουλος και Γιάννης Μιχαήλ ήταν οι μεγάλοι νικητές στο 5ο κλειστό και στο 6ο ανοιχτό τουρνουά αντίστοιχα του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out που πραγματοποιήθηκε στο Game on Darts Club του Νέου Ηρακλείου. 

Στο κλειστό τουρνουά ο Αργυρόπουλος σημείωσε την 4η νίκη του σε 5 αγώνες επικρατώντας στον τελικό του Άγγελου Μουλάγγελη με 5-1. Για να φτάσει μέχρι εκεί ο 40χρονος darter χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πολ Ρέιβεν με 4-1, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον Ηλία Τσαλίκη με το ίδιο σκορ. 

Από τη μεριά του ο Μουλάγγελης κέρδισε στον 1ο γύρο τον Παύλο Νικολακόπουλο με 4-1, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε με 4-3 του Δημήτρη Τσαλική. 

Στη βαθμολογία ο Αργυρόπουλος άνοιξε ακόμα περισσότερο τη διαφορά καθώς προηγείται με 53 βαθμούς, με τον Ηλία Τσαλίκη να ακολουθεί με 36, ενώ ο Μουλάγγελής συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 32 βαθμούς. 

Νίκη πριν από το Πόρτσμουθ για Μιχαήλ

Λίγο πριν πετάξει για το Πόρτσμουθ και το Modus Super Series, ο Γιάννης Μιχαήλ σημείωσε την 2η συνολικά νίκη του στο 6ο open tournament κερδίζοντας στον τελικό τον Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου με 4-1. 

Ο Μιχαήλ πέρασε bye από τον 1ο γύρο, ενώ στο 2ο αντιμετώπισε τον Παναγιώτη Χρυσοσπάθη τον οποίον κέρδισε με 4-2. Στη συνέχεια επικράτησε του Γιώργου Μονιού με 4-1, ενώ στα ημιτελικά νίκησε και τον Γιώργο Τσάκαλη με 4-2. 

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και το έτερου φιναλίστ Παπαβασιλείου, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του μέχρι τον τελικό κερδίζοντας αρχικά τον Βασίλη Τσαλίκη με 4-2, ενώ αμέσως μετά επικράτησε του Κώστα Κοτρώνη με το ίδιο σκορ. 

Στα προημιτελικά δεν παραχώρησε ούτε leg στον Μιχάλη Μαυρομμάτη επικρατώντας με 4-0, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία και σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι εκείνο το σημείο, Χρήστο Παπαδόπουλο με 4-1. 

Παρά την ήττα του στα ημιτελικά ο Παπαδόπουλος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 66.4 βαθμούς, με τον Κώστα Νίκα να ακολουθεί με 53.6 και τον Γιώργο Τσάκαλη με 52. 

Επόμενο ραντεβού για το Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out είναι την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαρτίου, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στο Darts Club Sports Cafe όπου θα διεξαχθεί το 7ο open τουρνουά. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα