fbpx

Modus Super Series, 1η μέρα: Μαγικός Μιχαήλ πρεμιέρα με το δεξί στο Πόρτσμουθ! (vids)

Modus Super Series, 1η μέρα: Μαγικός Μιχαήλ πρεμιέρα με το δεξί στο Πόρτσμουθ! (vids)

Εκπληκτική πρεμιέρα του Modus Super Series στο Πόρτσμουθ για τον Γιάννη Μιχαήλ με τον κορυφαίο Έλληνα darter να επικρατεί του Ιρλανδού Κόνορ Χίνεγχαν με 4-3 μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση. 

Ο Μιχαήλ τελείωσε το παιχνίδι με το εντυπωσιακό average 99.79(!) είχε 9 140+, 2 180άρια, είχε το μεγαλύτερο κλείσιμο με 140, με το checkout ωστόσο να είναι το μοναδικό του «αγκάθι» στην αναμέτρηση έχοντας 4/12 (33.33%). 

Το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη με τον Μιχαήλ να προηγείται τρεις φορές, αλλά τον Χίνεγχαν να απαντάει ισάριθμες φορές ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο τελευταίο leg ο John Michael ξεκίνησε εξαιρετικά με 2 100άρια (301) και ένα 139 κατεβαίνοντας στο 162 την ίδια ώρα που ο Ιρλανδός είχε 393 μετά από τα πρώτα 9 βελάκια. 

Ενα 85 έφερε τον Έλληνα darter στο 77 το οποίο κι έκλεισε με δύο βελάκια σφραγίζοντας την νίκη στο ντεμπούτο του σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση βάζοντας μάλιστα σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στα τελικά του Σαββάτου.

Το Modus Super Series είναι ένα εβδομαδιαίο τουρνουά με τη συμμετοχή 12 παικτών, ο οποίοι μέσα σε 5 ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) θα μονομαχήσουν για μια θέση στα τελικά του Σαββάτου σε παιχνίδια best of 7. 

Οι 12 παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους με έξι παίκτες να πηγαίνουν στον 1ο όμιλο, ενώ οι άλλοι δύο όμιλοι θα απαρτιστούν από τρεις παίκτες έκαστος. Οι αγώνες του 1ου ομίλου θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 11:30 (ώρα Ελλάδος), τα παιχνίδια του 2ου ομίλου θα διεξαχθούν το βράδυ της Πέμπτης και της Παρσκευής 00:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ τις ίδιες ημέρες θα γίνουν και τα παιχνίδια του 3ου ομίλου στις 11:30 (ώρα Ελλάδος).

Ποιοι προκρίνονται

Από τους τρεις ομίλους θα προκύψει η 6άδα η οποία θα βρεθεί στα τελικά του Σαββάτου. Η συγκεκριμένη 6άδα θα προκύψει από τρεις παίκτες του 1ου ομίλου (τον νικητή από την κάθε μέρα), αλλά και τρεις από τα άλλα δύο γκρουπ. Δύο από τον 2ο όμιλο και έναν από τον 3ο.

Στα τελικά του Σαββάτου οι έξι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Οι τρεις από τον 1ο όμιλο και οι άλλοι τρεις από τους υπόλοιπους δύο. Στα ημιτελικά θα βρεθούν οι δύο πρώτοι από το 1ο γκρουπ, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν οι άλλοι δύο πρώτοι από το 2ο γκρουπ. Οι νικητές από τους δύο ημιτελικούς θα βρεθούν στον τελικό όπου και θα προκύψει ο νικητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα