fbpx

Modus Super Series: Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μιχαήλ-Στην 4η θέση την 1η μέρα με τρεις νίκες και μια…αυτοκτονία (vid)

Modus Super Series: Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μιχαήλ-Στην 4η θέση την 1η μέρα με τρεις νίκες και μια…αυτοκτονία (vid)

Η πρεμιέρα στο Πόρτσμουθ στην 1η μέρα του Modus Super Series ήταν εξαιρετική για τον Γιάννη Μιχαήλ, αλλά θα μπορούσε να είναι και πραγματικά ιδανική αν ο κορυφαίος Έλληνας darter δεν «αυτοκτονούσε» στο 3ο παιχνίδι της ημέρας κόντρα στον Άγγλο, Ματ Ντέναντ όπου ηττήθηκε με 4-3 σε έναν αγώνα που ο Μιχαήλ προηγήθηκε με 3-0!

Ωστόσο, συνολικά ο Έλληνας darter με ρεκόρ 3-2 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχει μπροστά του ακόμα δύο ημέρες για να παλέψει για την πρόκριση στα τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

YouTube video

Μαγικό ξεκίνημα!

Το ξεκίνημα του Μιχαήλ ήταν παραπάνω από εκπληκτικό. Μ’ ένα average που άγγιξε το 100 (99.79) ο 48χρονος πήρε τη νίκη απέναντι στον Ιρλανδό Κόνορ Χίνεγχαν με 4-3 μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, όχι όσον αφορά το μέσο όρο, αλλά πιο πολύ τα κλεισίματα με τον John Michael να επικρατεί του Άγγλου Τζακ Γουέρινγκ με το εμφατικό 4-0 σημειώνοντας τη 2η σερί νίκη του.

https://darts.apexsports.gr/2023/03/06/modus-super-series-magikos-michail-premiera-me-to-deksi-sto-portsmouth-vids/

«Αυτοκτονία» και ήττα

Στην 3η αναμέτρηση ο Μιχαήλ θα συναντήσει τον επίσης Άγγλο Ντέναντ. Στο ξεκίνημα ο Μιχαήλ κάνει απίθανα πράγματα. Παίρνει τα τρία πρώτα legs, κάνει κλείσιμο από 144(!) κλείνει τα πάντα από τα 2,37 το checkout φτάνει το εντυπωσιακό 70% (3/4) και ο Ντέναντ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και με 0-3 πίσω στο σκορ.

Από εκεί και πέρα όλα άλλαξαν. Ο ρυθμός του Μιχαήλ χαλάει, βάζει μέσα στο παιχνίδι τον Άγγλο, ο οποίος με τέσσερα σερί legs παίρνει τη νίκη με 4-3 και ο Μιχαήλ χάνει την ευκαιρία για το 3 στα 3.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ουαλό Γουορμπάρτον ο Μιχαήλ ηττήθηκε με 4-1 με τον αντίπαλό του να κάνει εξαιρετική εμφάνιση παίζοντας με 93,72 μέσο όρο και έχοντας 4/7 κλεισίματα.

Φιναλέ με δραματική νίκη

Στο τελευταίο παιχνίδι της 1ης μέρας ο Μιχαήλ αντιμετώπισε τον Πολωνό Σεμπάστιαν Μπιαλέτσκι όπου μετά από ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι κι ένα δραματικό τελευταίο leg ο Έλληνας darter έφτασε στην 3η νίκη του στο τουρνουά.

Ο Πολωνός ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας προβάδισμα με 2-0, ωστόσο ο Μιχαήλ το πνευματικό παιχνίδι του οποίο ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, κατάφερε με ψυχραιμία να πάρει τα επόμενα τρία legs και να προηγηθεί με 3-2.

Στη συνέχεια ο Μπιαλέτσκι ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 7ο και τελευταίο leg ο Μιχαήλ χρειάστηκε 24 βελάκια σπαταλώντας 6 προσπάθειες για να κλείσει, αφήνοντας 5 την ίδια ώρα που ο Πολωνός είχε τρία βελάκια για να κλείσει με top και να πάρει τη νίκη.

Ωστόσο, ο Μπιαλέτσκι αστόχησε και στις τρεις προσπάθειες με τον Μιχαήλ να κλείνει από 5 παίρνοντας την νίκη και παραμένοντας στην 4η θέση.

Η δράση στο Πόρτσμουθ θα συνεχιστεί και την Τρίτη (7/3) με το ίδιο φορμάτ με τους έξι παίκτες να παίζουν μεταξύ τους από 5 αγωνιστικές ο καθένας με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 11:30 (ώρα Ελλάδος) με το πρώτο παιχνίδι του Μιχαήλ να είναι περίπου στις 11:50 κόντρα στον Μπιαλέτσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα