fbpx

Modus Super Series, 2η μέρα: Ακόμα τρεις νίκες για τον Γιάννη Μιχαήλ – Συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης (vids)

Modus Super Series, 2η μέρα: Ακόμα τρεις νίκες για τον Γιάννη Μιχαήλ – Συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης (vids)

Με τρεις ακόμη νίκες συνεχίστηκε η παρουσία του Γιάννη Μιχαήλ στην 5η εβδομάδα Modus Super Series που πραγματοποιείται στο Πόρτσμουθ. Ο Έλληνας darter αν και ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρόγραμμα της Τρίτης (7/3) γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από τον Πολωνό, Σεμπάστιαν Μπιαλίτσκι, στη συνέχεια έκανε τρεις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια φτάνοντας τις 6 μετά από δύο ημέρες.

Ξεκίνημα με ήττα

Στον πρώτο του αγώνα ο Μιχαήλ μπορεί να είχε πολύ χαμηλά νούμερα παίζοντας με 75.08 μέσο όρο, ωστόσο έφτασε πολύ κοντά από το να κερδίσει για 2η σερί φορά τον Πολωνό χάνοντας τελικά με 4-3.

Ο Μπιαλίτσκι προηγήθηκε τρεις φορές με τον Έλληνα darter να απαντάει ισάριθμες φορές (3-3), αλλά να χάνει στο decider leg.

Στη συνέχεια ο Μιχαήλ αντιμετώπισε τον χθεσινό πρωτοπόρο στη βαθμολογία, τον Ουαλό Μάικ Γουορμπάρτον, από τον οποίον είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα της Δευτέρας. Αυτή τη φορά όμως και παρά το γεγονός ότι ο Ουαλός πήρε προβάδισμα με 1-0, ο Μιχαήλ αφού κατέκτησε τα επόμενα τρία legs με το 3-1 να γίνεται με κλείσιμο από 100 με διπλό top, o 48χρονος πήρε τη νίκη με 4-2.

Ο κακός δαίμονας και το φινάλε με δύο νίκες

Επόμενος αντίπαλος ο Ματ Ντέναντ, από τον οποίον τη Δευτέρα ο Μιχαήλ είχε ηττηθεί με 4-3 (από 3-0 υπέρ του Έλληνα darter), με τον Άγγλο να επικρατεί με 4-0 σε μια αναμέτρηση που ο Μιχαήλ έπαιξε με 74.17, ενώ έχασε και τις δύο ευκαιρίες που είχε για τσεκ.

Η συνέχεια ήταν διαφορετική με τον John Michael να βρίσκει ρυθμό από τα 2.37 κάνοντας δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Στο πρώτο επικράτησε του Τζακ Γουέρινγκ με 4-2 με το average να φτάνει στο 83.85 με 4 140+ και 50% κλεισίματα (4/8), αλλά και με το μεγαλύτερο τσεκ που έκανε στο πρόγραμμα της Τρίτης κλείνοντας από 125.

Για το φινάλε της ημέρας ο Deadly Rose είχε μια ακόμα καλή εμφάνιση απέναντι στον Ιρλανδό Κόνορ Χίνεγχαν, τον οποίον και κέρδισε με 4-1 κλείνοντας κι αυτή την ημέρα με θετικό πρόσημο σε νίκες-ήττες.

Πλέον στη βαθμολογία πρωτοπόρος είναι ο Ντέναντ με 16 βαθμούς, με τους Γουορμπάρτον και Μιχαήλ να ακολουθούν με 12 με τον Ουαλό να έχει καλύτερο average στα legs (+8) από τον Έλληνα darter (+4).

H δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (8/3) όπου και πάλι θα έχουμε το φορμάτ robin round όπου όλοι οι παίκτες θα παίξουν μεταξύ τους με τον πρώτο παιχνίδι του Μιχαήλ να είναι περίπου στις 11:50 απέναντι στον Γουορμπάρτον.

Από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει τον Ντέναντ σε μια αρκετά κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες κόντρα στους Γουέρινγκ, Χίνεγχαν και Μπιελίτσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα