fbpx

Modus Super Series, 3η μέρα: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, πάντα μέσα στην πρόκριση ο Μιχαήλ (vid)

Modus Super Series, 3η μέρα: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, πάντα μέσα στην πρόκριση ο Μιχαήλ (vid)

Για 3η σερί ημέρα ο Γιάννης Μιχαήλ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες στο φινάλε της πρώτης φάσης του invitation τουρνουά Modus Super Series, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (6-12/3) στο Πόρτσμουθ.

Μπορεί ο κορυφαίος Έλληνας darter να μην κατάφερε να βρεθεί στην 1η θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα τελικά του Σαββάτου, αν και είχε τις ευκαιρίες για κάτι τέτοιο, ωστόσο παραμένει πάντα σε τροχιά πρόκριση η οποία θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

YouTube video

Το πρώτο εισιτήριο του Σαββάτου πήρε ο Άγγλος Ματ Ντέναντ, ο οποίος τερμάτισε 1ος στον όμιλο. Από εκεί και πέρα οι 5 παίκτες που απέμειναν χωρίστηκαν σε δύο εκ νέου γκρουπ (B,Γ). Στον Β’ όμιλο που δημιουργήθηκε θα βρεθούν ο 2ος του αρχικού ομίλου, Σεμπάστιαν Μπιαλίτσκι και ο 3ος, Κόνορ Χίνεγχαν δυο παίκτες που έκλεψαν την παράσταση την Τετάρτη (8/3) σημειώνοντας από 4 νίκες!

Μπιαλίτσκι και Χίνεγχαν θα συμπληρωθούν από τους Άλαν Νόρις, Τζέιμι Κέλινγκ, αλλά και την Τρίνα Γκιούλιβερ σε έναν όμιλο των “5” με τους τρεις πρώτους να εξασφαλίζουν την πρόκριση για το Σάββατο.

Στον Γ’ όμιλο θα βρεθούν οι Γιάννης Μιχαήλ, Μάικ Γουορμπάρτον και Τζακ Γουόρινγκ, τους οποίους θα συναντήσουν οι Ρις Ρόμπινσον, Σκοτ Μπέικερ και Στιβ Χάγκερτι με τους δύο πρώτους στη βαθμολογία να περνούν στα τελικά του Σαββάτου.

Και πάλι αυτοκτονία…

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ήττα για τον Γιάννη Μιχαήλ, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στον Γουορμπάρτον στη συνέχεια δέχθηκε 4 αναπάντητα legs χάνοντας με 4-3, κάτι το οποίο συνέβη και στην πρεμιέρα κόντρα στον Ντέναντ.

Η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη με τον Μιχαήλ να επικρατεί του μετέπειτα πρωτοπόρου, Ντέναντ με 4-3 παίζοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στο Πόρτσμουθ. Ο 48χρονος τελείωσε το παιχνίδι με 96.36 μέσο όρο, είχε 7 140+, 2 180άρια, αλλά και άκρως αποτελεσματικός στα κλεισίματα (4/5).

Οι ελπίδες για κατάληψη της 1ης θέσης αναπτερώθηκαν για τον Μιχαήλ, ο οποίος σημείωσε νέα νίκη με 4-2 κόντρα στον Γουόρινγκ, ωστόσο στο 4ο παιχνίδι του η υπόθεση πρόκριση χάθηκε μετά την ήττα του από τον Χίνιγχαν με 4-2.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Έλληνας darter κατάφερε να νικήσει τον Μπιαλίτσκι, ο μοναδικός που το κατάφερε σήμερα, με 4-2 καταλαμβάνοντας την 4η θέση του ομίλου με 18 βαθμούς, με 9-6 νίκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα