fbpx

World Classic: Στα προημιτελικά η Ιαπωνία (vids)

World Classic: Στα προημιτελικά η Ιαπωνία (vids)

Στην τελική οκτάδα του World Baseball Classic προκρίθηκε η Ιαπωνία μετά τη νίκη με 10-2 επί της Τσεχίας ενώ η κινεζική Ταϊπέι πέρασε πρώτη στον Α’ όμιλο μετά τη νίκη με 9-5 απέναντι στην Ολλανδία.

 Η οικοδέσποινα Ιαπωνία έμεινε πίσω στο σκορ ωστόσο ανέκαμψε με τους Κενσούκε Κόντο και Μουνετάκα Μουρακάμι παίρνοντας τον έλεγχο στο τέλος της τέταρτης περιόδου και με το τρία στα τρία εξασφάλισε την παρουσία της στον επόμενο γύρο.

YouTube video

Το 2 στα 2 έκανε η Αυστραλία μετά τη νίκη της με 12-2 επί της Κίνας ενώ η κινεζική Ταϊπέι υποχρέωσε την Ολλανδία στην πρώτη της ήττα στο τουρνουά. Ζωντανές ελπίδες για την πρόκριση στα προημιτελικά διατήρησε ο Παναμάς που νίκησε 2-0 την Ιταλία.

YouTube video

Κάτοχος του τίτλου η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών επιβλήθηκε 6-2 της Μεγάλης Βρετανίας που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση ενώ η Κολομβία σημείωσε την πρώτη της νίκη με 5-4 απέναντι στο Μεξικό σε ένα θρίλερ των δέκα περιόδων. Η Βενεζουέλα άρχισε με νίκη 5-1 επί της Δομινικανής Δημοκρατίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενώ το Πουέρτο Ρίκο συνέτριψε 9-1 τη Νικαράγουα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα