fbpx

World Classic: Στα προημιτελικά μετά από πενταπλή ισοβαθμία Κούβα και Ιταλία (vids)

World Classic: Στα προημιτελικά μετά από πενταπλή ισοβαθμία Κούβα και Ιταλία (vids)

Κούβα και Ιταλία ήταν εκείνες που πέρασαν στα προημιτελικά του World Baseball Classic με 5 ομάδες να ισοβαθμούν στον πρώτο όμιλο.

 Όλες οι ομάδες του ομίλου ολοκλήρωσαν με 2 νίκες και ισάριθμες ήττες στο στάδιο Ταϊτσούνγκ της Ταϊβάν. Αρχίζοντας με δύο ήττες, από Ολλανδία και Ιταλία, η Κούβα πήρε την πρώτη θέση του ομίλου χάρη στη νίκη με 7-1 απέναντι στην κινεζική Ταϊπέι μπροστά σε σχεδόν 20.000 θεαστές.

YouTube video

 Με το ίδιο σκορ νίκησε η Ιταλία την Ολλανδία και πέρασε ως δεύτερη. Η ομάδα που βρίσκεται στην 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης έμεινε πίσω στο σκορ μετά το home run του Τσάντγουϊκ Τρομπ ωστόσο απάντησε με έξι ραν στην 4η περίοδο αλλάζοντας την εικόνα του ματς.

YouTube video

 Στο δεύτερο όμιλο και το Tokyo Dome η οικοδέσποινα Ιαπωνία έχοντας εξασφαλισμένη την πρόκριση έκανε το 4 στα 4 για το δεύτερο όμιλο συντρίβοντας με 7-1 την Αυστραλία και θα παίξει με την Ιταλία στα προημιτελικά. Ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης η Νότια Κορέα που νίκησε 7-3 την Τσεχία και θα διεκδικήσει την παρουσία στην τελική οκτάδα θέλοντας νίκη απέναντι στην Κίνα.

YouTube video

Κάτοχος του τίτλου, η ομάδα των ΗΠΑ, ηττήθηκε 11-5 από το Μεξικό μπροστά σε περισσότερους από 47.000 θεατές στο Γ’ όμιλο που διεξάγεται στο Φοίνιξ. Ο Καναδάς συνέτριψε με 18-8 την πρωτάρα Μεγάλη Βρετανία ενώ στο Δ’ όμιλο, που διεξάγεται στο Μαϊάμι η Βενεζουέλα έκανε το 2 στα 2 νικώντας 9-6 το Πουέρτο Ρίκο και το Ισραήλ επιβλήθηκε 3-1 της Νικαράγουας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα