fbpx

Double In-Double Out: Ακόμα μια νίκη για τον Παπαδόπουλο

Double In-Double Out: Ακόμα μια νίκη για τον Παπαδόπουλο

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν για ακόμη μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο open tournament του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out που πραγματοποιήθηκε στο Darts Club Sports Cafe στην Καλλιθέα. 

Σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και δυνατά Double In, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και μεγάλο πλέον φαβορί για την είσοδο στην τελική 16άδα, κέρδισε στον τελικό τον επίσης φορμαρισμένο Κωστή Παπαβασιλείου με 4-2 παίζοντας με μέσο όρο 68.00, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στα κλεισίματα. 

Για να φτάσει μέχρι εκεί ο “Boogieman” απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Χόκεμεϊγερ με 4-0, ενώ με το ίδιο σκορ απέκλεισε και τον Αθανασόπουλο. Στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαυρομμάτη με 4-1, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε και τον Κουμέ με 4-3. 

Μεγάλες νίκες σημείωσε και ο Παπαβασιλείου, ο οποίος έφτασε για 2η σερί φορά στον τελικό, κερδίζοντας κατά σειρά τους Λειβαδίτη (4-2), Χρυσοσπάθη (4-3) και Βάλβη (4-0).

Το highlight της βραδιάς ήταν αναμφίβολα το κλείσιμο από 330 με 6 βελάκια του Κώστα Κοτρώνη, ο οποίος μετά από 180άρι ακολούθησε το κλείσιμο από 150. 

Στη βαθμολογία και μετά από 7 αγώνες στο ανοιχτό τουρνουά, ο Παπαδόπουλος προηγείται με 83.6 βαθμούς, ακολουθεί ο Μαυρομμάτης με 62.1, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Νίκας με 57.2.

Επόμενος σταθμός του Double In-Double Out είναι την Πέμπτη στις 23 Μαρτίου στο Game On Darts Club του Ν. Ηρακλείου με το 8ο open tournament (21:15), το οποίο θα διεξαχθεί μαζί με το κλειστό τουρνουά των 8 παικτών (21:45).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα