fbpx

Hong Kong Series: Στη Νέα Ζηλανδία και οι δύο τίτλοι (vids)

Hong Kong Series: Στη Νέα Ζηλανδία και οι δύο τίτλοι (vids)

Η εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών της Νέας Ζηλανδίας πήρε τους τίτλους στον πρόσφατο σταθμό του World Rugby Sevens Series στο Χονγκ Κονγκ.

 Στο τουρνουά των γυναικών, η Νέα Ζηλανδία επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στα 30 ματς ενώ Αυστραλία και ΗΠΑ εξασφάλισαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η Νέα Ζηλανδία είχε ήδη εξασφαλισμένη τη θέση από τον σταθμό του Βανκούβερ με την Αυστραλία και τις ΗΠΑ να ακολουθούν χάρη στους βαθμούς που συγκέντρωσαν φτάνοντας στα προημιτελικά του Χονγκ Κονγκ.

 Στον τελικό η Στέισι Γουάκα ήταν η πρωταγωνίστρια σκοράροντας και στα 2 ημίχρονα με τη Νέα Ζηλανδία να νικά 26-17 την Αυστραλία. Στο μικρό τελικό η Μεγάλη Βρετανία εξασφάλισε το πρώτο της μετάλλιο επικρατώντας 22-19 τα Φίτζι.

https://www.youtube.com/watch?v=K9sYgrsvboY&ab_channel=RUGBYGIRLS

Η ομάδα ανδρών της Νέας Ζηλανδίας έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των 42 ματς που είχαν τα Φίτζι νικώντας με 24-17 στον τελικό ενώ προηγήθηκε με 19-0 στο πρώτο μέρος. Η Γαλλία, που θα είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως διοργανώτρια, νίκησε στο μικρό τελικό με 19-17 τη Μεγάλη Βρετανία.

YouTube video

Επόμενος σταθμός η Σιγκαπούρη με τη δράση να διεξάγεται στις 8 και 9 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα