fbpx

AFL: Έπεσε στα «μαλακά» ο Τζακ Κρισπ

AFL: Έπεσε στα «μαλακά» ο Τζακ Κρισπ

Η μονάδα διαφάνειας της AFL αποφάσισε ότι ο Τζακ Κρισπ της Collingwood θα πρέπει να περάσει από εκπαιδευτικό πρόγραμμα ορθής χρήσης των social media.

Αιτία είναι η κοινοποίηση ενός βίντεο χωρίς συναίνεση το οποίο περιείχε σκληρές εικόνες, σχόλια και αναφορές σε απαγορευμένες ουσίες. Ο Κρισπ ομολόγησε ότι έστειλε τις εικόνες σε έναν φίλο το 2018 και αναγνώρισε ότι το περιεχόμενο και η γλώσσα ήταν εξαιρετικά απαράδεκτα.

 «Την περασμένη εβδομάδα ενημερώθηκα ότι ένα βίντεο μοιράστηκε online, το οποίο περιείχε ιδιωτικές εικόνες που είχα στείλει σε ένα άλλο άτομο το 2018», αναφέρει ο αθλητής με ανακοίνωσή του. «Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μας και την επίδραση που είχαν στην οικογένειά μου και τον σύλλογό μας».

Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να μην επιβάλουν πρόστιμο ή ποινή αποκλεισμού στον αθλητή ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και ο σύλλογός του. Ο Κρισπ ετοιμάζεται να διευρύνει το ρεκόρ των 191 διαδοχικών συμμετοχών την Κυριακή, μία επίδοση που τρέχει από το 2014 και κανείς άλλος εν ενεργεία παίκτης δεν έχει. Αντίπαλος θα είναι η St. Kilda στο Οβάλ της Αδελαϊδας για την 5η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα