fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο U23 (A): Στην κορυφή των ομίλων Αυστραλία και Ιαπωνία

Παγκόσμιο Κύπελλο U23 (A): Στην κορυφή των ομίλων Αυστραλία και Ιαπωνία

Αυστραλία και Ιαπωνία βρίσκονται στην πρώτη θέση των ομίλων τους στο παγκόσμιο κύπελλο σόφτμπολ ανδρών κάτω των 23 ετών.

 Οι δύο ομάδες πήραν τη νίκη και στα 5 ματς που έδωσαν και πέρασαν στο Super Round εκεί όπου θα βρουν Μεξικό, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και την οικοδέσποινα Αργεντινή. Όλες οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους πηγαίνοντας στον επόμενο γύρο με την Αυστραλία να κυριαρχεί στον πρώτο όμιλο νικώντας 7-3 την Σιγκαπούρη, 2-1  την Αργεντινή, 8-3 τη Νότια Αφρική, 4-1 το Μεξικό και 2-0 την Τσεχία.

 Η ήττα του Μεξικού από την Αυστραλία ήταν η μοναδική της καθώς νίκησε 5-4 την Αργεντινή, 6-4 την Τσεχία, 8-5 την Σιγκαπούρη και 7-0 τη Νότια Αφρική. Η Αργεντινή ξεπέρασε με 2-0 την Τσεχία, 6-1 τη Νότια Αφρική και 7-0 την Σιγκαπούρη.

 Η Ιαπωνία ξεχώρισε στο δεύτερο όμιλο νικώντας 5-2 τη Γουατεμάλα, 7-0 το Ισραήλ, 5-1 τον Καναδά, 2-0 τη Βενεζουέλα και 5-0 τη Νέα Ζηλανδία. Καναδάς και Νέα Ζηλανδία είχαν από τρεις νίκες και δύο ήττες παίρνοντας την πρόκριση. Οι πρώτες δύο ομάδες από τον Super Round είναι εκείνες που θα αναμετρηθούν στον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα