fbpx

Παναμερικανικό: Εντός έδρας επιτυχίες για τη Βραζιλία

Παναμερικανικό: Εντός έδρας επιτυχίες για τη Βραζιλία

Άνα Σάτιλα και Ομίρα Εστάσια Νέτα πήραν τη νίκη στο παναμερικανικό πρωτάθλημα του Τρες Κορόας μπροστά στο κοινό τους.

Η Νέτα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο μονοθέσιο καγιάκ ολοκληρώνοντας τη διαδρομή σε ένα λεπτό και 51,34 δευτερόλεπτα ενώ οι δύο ποινές κόστισαν στη Φλοράνς Μαχέου που έπρεπε να αρκεστεί στο αργυρό μετάλλιο. Επίσης με 2 ποινές η Νάτια Ρικέλμε από την Αργεντινή πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

 Η οικοδέσποινα Βραζιλία γνώρισε νέα επιτυχία με την Σάτιλα η οποία πήρε τον τίτλο στο μονοθέσιο κανόε με ένα λεπτό και 59,20 δευτερόλεπτα. Η Καναδή Λόις Μπέτεριτζ πήρε τη δεύτερη θέση με την τριάδα του βάθρου να ολοκληρώνεται από την Παραγουανή Άνα Φερνάντες Κάστρο.

Κάτοχος του τίτλου ο Πέδρο Γκονσάλβες είχε στόχο να προσθέσει νέα επιτυχία για τη Βραζιλία ωστόσο ηττήθηκε στο μονοθέσιο καγιάκ από τον Χιλιανό Άντραζ Ετσεβερία Ολγκουίνε ενώ τρίτος κατετάγη ο Αργεντινός Ματίας Κοντρέρας.

 Νικητής στο μονοθέσιο καγιάκ αναδείχθηκε ο Σεμπαστιάν Ρόσι από την Αργεντινή ο οποίος επικράτησε του Καναδού Άλεξ Μπαλντόνι από τον Καναδά και του Ζάκαρι Λόκερ από τις ΗΠΑ που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 Σχεδόν 150 αθλητές από 11 χώρες πήραν μέρος στη διοργάνωση που αποτέλεσε προκριματικό για τους φετινούς Παναμερικανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Σαντιάγο της Χιλής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα