fbpx

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Θα μου λείψουν τα βρετανικά τουρνουά»

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Θα μου λείψουν τα βρετανικά τουρνουά»

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι έτοιμος να αφήσει την άνεση της χώρας του για να στρέψει την προσοχή του στην Ασία.

Νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, έχει την πρόθεση να βάλει ως προτεραιότητα την παρουσία του εκτός Μεγάλης Βρετανίας με τον ίδιο να σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Κίνα για το Shanghai Masters του Σεπτεμβρίου, το Wuhan Open του Οκτωβρίου και το International Championship του Νοεμβρίου.

Μέσα στη λίστα του περιλαμβάνεται και το Hong Kong Masters αν επιστρέψει στο καλεντάρι της επόμενης σεζόν με τη δράση να διεξάγεται σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 12.500 θεατές.

«Αλλάζω πορεία τώρα, θα ταξιδεύω και θα παίζω σε όλα τα τουρνουά στο εξωτερικό και θα μου λείψουν τα βρετανικά», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας του αυτοβιογραφίας με τίτλο Unbreakable. «Δεν μπορώ να αγωνιστώ σε όλα τα τουρνουά. Παλαιότερα έλεγα ότι δεν θα ταξιδέψω, θα μείνω στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που ήταν ωραίο αλλά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου προφανώς η Ασία είναι ένα σημαντικό μέρος για να παίζεις σε μεγάλες διοργανώσεις αν και θα μου λείψουν εκείνες στη χώρα μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα