fbpx

Όλα έτοιμα για το μεγάλο “αντίο” του Παρίσε

Όλα έτοιμα για το μεγάλο “αντίο” του Παρίσε

Λίγες ημέρες απομένουν για την πτώση της αυλαίας της καριέρας του θρυλικού Σέρτζιο Παρίσε. Ο σπουδαίος Ιταλός, που τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 40 του χρόνια, θα δώσει την τελευταία μάχη της καριέρας του την Παρασκευή 19 Μαΐου, καθώς η Toulon αντιμετωπίζει τους Glasgow Warriors στον τελικό του EPCR Challenge Cup.

Ο Παρίσε, που ανήκει στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας από το 2019, είχε ανακοινώσει ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου πως η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του στους αγωνιστικούς χώρους. Σε επίπεδο εθνικής ομάδας της Ιταλίας, έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2002 και έκτοτε έγινε… αναντικατάστατος.

Από πλευράς συλλόγων, αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2005 στην ιταλική Benetton Treviso, μετά ακολούθησε η καθιέρωσή του στη Γαλλία και τη Stade Francais από το 2005 έως το 2019, ενώ έκτοτε αγωνίζεται στην επίσης γαλλική Toulon. Ο ίδιος ο Παρίσε ξεκαθάρισε πως του είναι πια αδύνατον να παραμένει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, καθώς οι σωματικές απαιτήσεις του σπορ υπερβαίνουν αυτό που μπορεί να προσφέρει. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα