fbpx

Παραμένει υπό κράτηση με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο Αουάς

Παραμένει υπό κράτηση με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο Αουάς

Ο 29χρονος διεθνής Γάλλος παίκτης του ράγκμπι αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τριών ετών αν κριθεί ένοχος.

Ο Μοχάμεντ Αουάς κατηγορείται ότι κλώτσησε την σύζυγό του στον αστράγαλο σε εμπορικό κέντρο του Μονπελιέ όπου εκείνη εργάζεται με αποτέλεσμα να πέσει ενώ κατηγορείται ότι τη χτύπησε και στο πρόσωπο. Πολλοί είναι οι μάρτυρες του περιστατικού το οποίο έχει καταγραφεί και από κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα.

Ο Αουάς, ο οποίος έχει περάσει όλη του την καριέρα με τη φανέλα της Μονπελιέ, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς το Φεβρουάριο του 2022 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 μηνών με αναστολή για την συμμετοχή του σε ληστείες κλοπές το 2014 ενώ περιμένει και την ετυμηγορία για την κατηγορία περί ηγετικού ρόλου σε μία σύρραξη που είχε συμβεί πριν 10 χρόνια.

Ο ίδιος μετράει 16 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και ήταν παρών στην κατάκτηση του περυσινού Grand Slam. Στο φετινό Six Nations αποβλήθηκε από το υπόλοιπο τουρνουά επειδή έριξε κουτουλιά στον Μπεν Γουάιτ της Σκωτίας την 3η αγωνιστική και έγινε ο πρώτος στην ιστορία που δέχθηκε 2 κόκκινες κάρτες έχοντας κάνει το ίδιο και στον Σκωτσέζο Τζέιμι Ρίτσι το 2020.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα